Web Analytics
Menu
Your Cart

Leveringsinformasjon

Leveringsinformasjon


1. Vi sender varene du bestilte via Air International Express Company, vanligvis 5-10 virkedager.

2. Vårt mål er å behandle alle bestillinger ASAP. Det kan ta 1–2 virkedager før bestillingen din blir behandlet. Etter at betalingen er mottatt, sender vi bestillingene dine i tide. Vi gjør alltid vårt beste for å hjelpe deg med å spare tid og penger.

3. Du kan kontakte oss for sporingsnummer som er tilgjengelig innen 36 timer.

4.Please gjerne legge inn bestillinger på vår nettside. Vi har nok produkter på lager.. For bestillinger på mer enn 10 stk, kan vi tilby engrospris spar mer for din bedrift.

5.Vi er en profesjonell nettforhandler. Leveringstidene er basert på dagen bestillingen ble sendt og kan vanligvis ta 2 ekstra virkedager. Vi garanterer at bestillingen din vil bli sendt og levert rett på døren.


Retur- og byttepolicy

Vi vil gjerne gi deg 100% tilfredshet. Hvis du vil returnere varene dine, er det noen trinn du må følge.

1, vennligst kontakt oss for å bekrefte returadressen før du sender varene tilbake.

2, Alle varer som sendes tilbake til oss skal være i original tilstand (dvs. ikke endret eller vasket, med alle etiketter festet).

3, Alle bestilte varer er de riktige varene du velger her.

4, Du må vite om du returnerer riktige varer for refusjon, alle returnerte varer er underlagt et gebyr på 10 %. Frakt- og håndteringskostnader refunderes ikke.

5, Vi beklager, men vi vil ikke dekke fraktkostnadene ved retur eller bytte av riktig bestillingspakke. du må være ansvarlig for frakt- og håndteringskostnadene. Når vi mottar returen din, refunderer vi deg. Det kan ta flere virkedager før refusjonen behandles.


Kansellering av ordre

Hvis du ønsker å kansellere en bestilling, må du bli forespurt før bestillingen er sendt. vi behandler alltid alle bestillinger innen 6-8 timer etter bestilling.