Web Analytics
Menu
Your Cart

Personvernerklæring

På nettstedet vårt er målet vårt å gjøre handleopplevelsen din trygg, praktisk og bekymringsfri. Våre personvern- og sikkerhetsprogrammer sørger for at hver transaksjon som gjøres på siden vår er 100 % trygg og garantert.


Hvilken informasjon samler vi inn?


Hvilke typer personopplysninger vi samler inn fra deg vil avhenge av omstendighetene for innsamling og av typen tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra denne nettsiden, kan vi samle inn detaljer som navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse, og annen informasjon som er relevant for kjøpet ditt.
Siden vi er lovpålagt å innhente ditt samtykke til innsamling av "sensitiv informasjon", vil vi anta at du har gitt samtykke til innsamling av all informasjon du har gitt oss for bruk i samsvar med denne erklæringen, med mindre du forteller oss ellers.


Hvordan vi samler inn informasjon Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du handler med oss via e-post, vil vi ikke samle inn noen personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at ditt samtykke er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å forenkle en transaksjon gjennom denne nettsiden.


Hvordan vi bruker din personlige informasjon Vi samler vanligvis inn din personlige informasjon til følgende formål:
For å lette din tilgang til vår nettside, produkter og tjenester For å levere produkter du har bestilt fra oss For å søke din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettside.Noe av personopplysningene vi samler inn er avgjørende for at vi skal kunne identifisere nøyaktig hvem som bruker tjenesten. Andre typer personlig informasjon vi samler inn hjelper oss med å utvikle en profil over hvem som bruker tjenesten vår, dette hjelper oss med å tilby produkter som passer behovene til brukerne av denne nettsiden.


Utlevering av personopplysninger til tredjeparter Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjeparter for formålet som informasjonen ble samlet inn for eller for relaterte formål, for eksempel for å fullføre en transaksjon på dine vegne eller gi deg et produkt du har kjøpt. Vi engasjerer tredjepartsleverandører til å utføre tjenester for oss som innebærer at entreprenøren håndterer personopplysninger vi har. For eksempel engasjerer vi for tiden tredjepartskontraktører for å:
Levere produkter kjøpt fra denne nettsiden Tilby elektroniske pengeoverføringstjenester, kredittkortkontobehandling og relaterte tjenester I disse situasjonene er tredjepartsleverandøren strengt tatt fra å bruke forbudt personlig informasjon om deg med unntak av det spesifikke formålet vi har levert. Vi kan også avsløre din personlige informasjon til ulike rettshåndhevelsesbyråer og myndigheter rundt om i verden for sikkerhets-, toll- og immigrasjonsformål. Bortsett fra det ovennevnte, vil vi ikke avsløre din personlige informasjon uten ditt samtykke, med mindre avsløring er enten nødvendig for å forhindre en trussel mot liv eller helse, autorisert eller lovpålagt, rimelig nødvendig for å håndheve loven eller nødvendig for å etterforske en mistenkt ulovlig aktivitet.


Sikkerhet for din personlige informasjon Vi vil holde din personlige informasjon på en sikker måte, og vi vil ikke handle, leie ut eller selge den. Vi vil ta alle rimelige skritt for å sikre all informasjon vi har om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk på vårt datasystem, brannmurer, passord, antivirusprogramvare og e-postfiltre kan beskytte all vår elektroniske informasjon.
Løse dine bekymringer Hvis du ønsker å få tilgang til din personlige informasjon, har en klage på brudd på personvernet ditt eller du har spørsmål om hvordan din personlige informasjon samles inn eller brukes, kan du videresende forespørselen, klagen eller forespørselen din til adressen nedenfor. Vi vil svare på din henvendelse eller klage via e-post så snart som mulig.


Endringer i denne personvernerklæringen Vi kan endre denne personvernerklæringen etter hvert som våre forretningskrav eller loven endres. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppdatert på nettstedet vårt, så besøk denne siden med jevne mellomrom for å sikre at du har vår nyeste personvernerklæring.